Τρόποι Αποστολής

/
Τρόποι Αποστολής

Τρόποι και έξοδα αποστολής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Ropa Lavada αποστέλλει τις παραγγελίες στη διεύθυνση που οι πελάτες δηλώνουν στη φόρμα παραγγελίας (οικία ή χώρος εργασίας). Είναι απαραίτητο να καταχωρούνται τα σωστά στοιχεία τόσο για την περαιτέρω επικοινωνία από το τμήμα πωλήσεων του Ropa Lavada όσο και για την ορθή αποστολή με την υπηρεσία ταχυμεταφορών (Courier).

Το Ropa Lavada δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις, αποτυχημένες παραδόσεις, επιστροφές ή κόστος που μπορεί να προκύψει από λάθος διεύθυνση ή άλλα στοιχεία αποστολής.

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται με Δωρεάν Μεταφορικά εφόσον το σύνολο της παραγγελίας είναι άνω των 50 € .Για παραγγελίες έως και 49,99 € τα έξοδα αποστολής είναι 3 €

Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η Γενική Ταχυδρομική ΑΕΕ, η οποία διαθέτει ένα μεγάλο και αξιόπιστο δίκτυο διανομής στην Ελλάδα. Στη σπάνια περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της Γενική Ταχυδρομική ΑΕΕ, το  Ropa Lavada θα σας αποστείλει την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση πέραν των προαναφερόμενων.

Χρόνος Παράδοσης

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από το κατάστημα μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή) από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Παρακαλούμε λάβετε υπόψιν σας ότι σε σπάνιες περιπτώσεις ενδέχεται να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση (συνήθως 1 – 4 ημερών) στην αποστολή της παραγγελίας σας, εάν κάποιο από τα προϊόντα σας δεν είναι σε άμεση διαθεσιμότητα.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική ΑΕΕ και παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες. Η ώρα παράδοσης δεν είναι συγκεκριμένη και ενδέχεται να διαφέρει ακόμη και κατόπιν αιτήματος σας. Επίσης υπάρχει πιθανότητα σε πολύ απομακρυσμένες – δυσπρόσιτες περιοχές η παραγγελία να παραδοθεί μετά από 4 εργάσιμες ημέρες.

Σημειώνεται επίσης ότι οι παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται εντός του Σαββατοκύριακου και αργιών. Αν επιθυμείτε παράδοση το Σάββατο επιβαρύνεστε με επιπλέον 2,10€

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας από το κατάστημα

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε e-mail που θα σας ενημερώνει ότι η παραγγελία σας βρίσκεται στο κατάστημα μας.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τα καταστήματά μας στη διεύθυνση Σόλωνος 31,10671, Αθήνα ή Χαρ. Τρικούπη 6, 45444, Ιωάννινα   χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση σε έξοδα αποστολής και αντικαταβολής με δυνατότητα πληρωμής είτε με μετρητά, είτε με την χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα.

Όλες οι παραγγελίες όπου τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα θα είναι διαθέσιμες για παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παραγγελίας.  Εφόσον η παραγγελία περιέχει προϊόντα τα οποία δεν είναι άμεσα διαθέσιμα η παραγγελία θα είναι διαθέσιμη για παραλαβή όσο και η μεγαλύτερη αναγραφόμενη ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο κατάστημα μας για 5 εργάσιμες μέρες, από την ημέρα που θα  λάβετε  το ενημερωτικό e-mail παραλαβής της. Μετά το πέρας των 5 εργάσιμων ημερών τα προϊόντα αποδεσμεύονται και η παραγγελία ακυρώνεται.

Εφόσον επιθυμείτε τα προϊόντα θα πρέπει να πραγματοποιήσετε εκ νέου την παραγγελία, εάν τα προϊόντα είναι ακόμη διαθέσιμα.

Γενικές Προϋποθέσεις

  • Για την παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας, απαιτείται να έχει γίνει πρώτα τηλεφωνική ή online καταχώρηση των προϊόντων.
  • Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι ίδιες με του φυσικού καταστήματος,  ενδέχεται όμως να διαφοροποιούνται οι εκπτώσεις.
  • Το ωράριο που ισχύει για τις παραλαβές παραγγελιών από το κατάστημα είναι το ίδιο με το ωράριο λειτουργίας.

Σχετικά με εμάς

EnglishGreek

Κατάστημα Αθήνας

Κατάστημα Ιωαννίνων

Σχετικά με εμάς

EnglishGreek

Κατάστημα Ιωαννίνων

Ropa Lavada – Women Fashion Store © 2023
God is Female
Κατασκευή Ιστοσελίδων Ιωάννινα